www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Hotel Restaurant Oltenia Craiova9560 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa:  Str. Caracal Nr. 176, Craiova

Telefon: 0351444100/ 0757061117

www.olteniahotel.ro

Vezi pagina de Facebook

Hotel Restaurant Oltenia din Craiova este amplasat la doar 7 minute distanta de centrul orasului Craiova.

Experienta unei nunti, a unui botez, a unei aniversari sau a unei petreceri la Hotel Restaurant Oltenia este unica incat „veti povesti ca a fost altfel”…

Salonul Oltenia Hotel, cu o capacitate de pana la 400 de locuri, este menit sa inspire si sa creeze dintr-un eveniment special unul cu adevarat memorabil.

Design-ul de lux, proiectat pentru un salon de nunta modern, rafinat si vizionar, face ca evenimentele organizate aici sa prinda viata, culoare, muzica si veselie.

Evenimentul tau este despre tine, iar Hotel Restaurant Oltenia este proiectat pentru a exprima cu fidelitate dorintele si emotiile invitatilor nostri, fie ca sunt sau nu formulate cu exactitate.

Sala Oltenia Ballroom este proiectat ca fiind un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant de lux, dar care se adapteaza la cerintele unei locatii pentru orice tip de eveniment: botez, nunta, evenimente corporate, evenimente mondene, receptii, dineuri, degustari de vinuri, prezentari de moda sau orice fel de alte tipuri de festivitati.

Va  punem la dispozitie acest salon cochet si rafinat, ce se adapteaza fiecarui tip de eveniment.  Salonul este menit sa defineasca stilul care va caracterizeaza si sa imprime o anumita nota pe care doriti sa o exprimati invitatilor la un eveniment cu adevarat special.

Hotel Restaurant Oltenia este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente, este partenerul tau de incredere pentru evenimentele memorabile din viata ta.

Galerie foto