www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurantul Grant Sala Craiova9473 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str.Stirbei Voda, Nr. 7

Telefon: 0742141696

www.grantsala.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Grant Sala este locatia ideala atunci cand doresti sa organizezi un eveniment: nunta, botez, cununie, zi de nastere, petrecere corporate, conferinte, bal de absolvire etc.

Punem la dispozitia dumneavoastra o locatie superba, dedicata unui singur eveniment cu o capacitate maxima de 230 locuri, o echipa profesionista ce poate sa raspunda oricaror cerinte, o oferta completa, adaptabila nevoilor reale ale unui eveniment, toate acestea reusind sa transforme fiecare eveniment, intalnire de afaceri sau conferinta intr-un motiv de bucurie si mandrie.

Fiecare eveniment ar trebui sa fie o copie in lumea reala al unui vis frumos. De aceea fiecare oferta pe care o facem pleaca de la ideile invitatilor. Spune-ne ce iti doresti si noi iti vom spune cum vor arata in realitate.

Va asteptam si in District cafe, de un loc cu usile mereu deschise, pe care il veti indragi la prima vedere.

Dacă Grant Sala este unul dintre cele mai prestigioase nume când vine vorba despre saloane de evenimente, District 12 a apărut ceva mai recent în peisajul barurilor din Craiova, fiind singurul local cu destinație Wine Bar.

Săptămânal, la District 12, sunt așteptați pasionații de vinuri, dar și cei care acum încep să se familiarizeze, prin degustări, cu secretele acestei licori, la serile dedicate degustărilor.

Sub sloganul „Quality is our signature! Once district 12, always district 12!“, cei care au dat viață localului  își doresc să le ofere craiovenilor o alternativă la socializarea clasică, prin oferirea unei tematici care să adune la un loc oameni pasionați de un lucru comun.

Grant Sala, adauga note specifice vietii de noapte, unui local al carui cel mai de pret bun il reprezinta clipele petrecute alaturi de prieteni!

Galerie foto