www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Galaxy Craiova11337 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevard Gheorghe Chitu nr. 66 Craiova

Telefon: 0786464046

www.restaurantgalaxy.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Situat într-o zona ferita de agitatia si traficul orasului, Restaurantul Galaxy Craiova va invita sa savurati intr-un cadru linistit si intim, in acordul muzicii populare romanesti, preparate din bucataria romaneasca.

Vrem sa aducem ceva nou in lumea restaurantelor traditionale romanesti, astfel impresionam clientii prin calitatea specialitatilor pregatite si prin ambientul rustic de elita al salonului.

Oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, acestea fiind furnizate de o echipa cu experinta in domeniul gastronomiei.

Seara de seara, ambianta eleganta si rustica a restaurantelelor este insufletita de o formatie de muzica populara si lautareasca, transformand o seara obisnuita intr-una speciala. Restaurantul va sta la dispozitie pentru organizari de mese festive, cocktailuri, mese de afaceri, petreceri private.
   
Va asteptam cu drag in incinta restaurantului nostru!

Galerie foto