www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Ardelenesc Osanu Electroputere Parc Mall5702 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str.Calea Bucuresti, Nr. 80

Telefoane: 0351802434

www.restaurantardelenesc.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Bucătăria ardelenească a devenit artă culinară de-a lungul timpului şi ea reflectă ştiința gastronomică a mai multor neamuri.O singură caracteristică a bucătăriei ardeleneşti, ce o putem evidentia este simplitatea izvorâtă dintr-o naturalete încântătoare.

La noi, totul a început din dorinţa de a satisface gustul 'oşanului' de a mânca în Oltenia preparate tradiţionale ardeleneşti cu porţii generoase bune de te lingi pe degete.

Preparate în bucătăria noastră, slănina și cârnaţii ca în Ardeal, si cu un păharel de pălincă langa,  sunt numai buni pentru a deschide pofta de mâncare.

Sarmale, gulaş, ciolan crocant, mâncarea casei, coaste şir, pături delicioase, delicii dulci-toate preparate cu drag, pentru a vă satisface gustul preparatelor tradiţionale ardeleneşti.

In fiecare zi incingem cuptorul pentru a vă întâmpina cu mirosul copilăriei a pâinii calde.

Vă aşteptăm cu drag să treceţi pragul Restaurantului nostru, pentru că trebuie să recunoaştem bucătăria tradiţional românească este fară egal în lume.

Experimenteaza gustul ardelenesc al preparatelor noastre, pentru ca bucătăria ardelenească ascunde  o sumedenie de secrete care fac bucatele și mai savuroase.

Mâncarea bună de te lingi pe degete şi porțiile generoase acum vin la tine acasă de Luni pana Duminică intre orele 10:00 - 21:00.

Va asteptam sa ne vizitati in Electroputere Parc Mall!

COMENZI LA DOMICILIU: 0351.405.303  / 0753.581.932

Galerie foto