www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Craiova. Informatii utile despre restaurantele din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Dacia Craiova
  Trimite mesaj proprietarului!
2043 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Caracal 79

Telefon: 0766 640 934

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019! PRET MENIU: 280 RON/PERSOANA

Sarbatoreste intrarea in 2019 intr-un cadru de vis, cu masa plina de delicii Culinare din bucataria romaneasca, asezonate cu bauturi pentru toate gusturile. alaturi de invitatii nostri: Roberta Crintea solist muzica populara, Adrian Stirboiu solist muzica populara, Ana Maria solist muzica usoara, Formatia ZVON MUSIC

Rezervari : 0766 640 934

------------------------------------------------------------------------------

Restaurant Dacia va pune la dispozitie o echipa de profesionisti pentru organizarea evenimente importante pentru dumneavoastra.

Restaurantul dispune de o sala mare cu o capacitate de pana la 220 de persoane, eleganta, recent renovata si climatizata. Avand un sistem modular, face posibila si gazduirea unor evenimente mai mici de 220 de persoane, evitand astfel crearea impresiei de spatiu gol. Pentru evenimente mai mici va invitam in sala mica recent renovata.

Avand o indelungata experienta in realizarea de evenimente si petreceri, va asteapta cu drag pentru a va oferi consultanta in realizarea meniului, a programului artistic si decorarea saloanelor.

Scopul nostru este de a crea evenimente de neuitat dimensionate pentru bugetul fiecarui client!