www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Craiova. Informatii utile despre restaurantele din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Dacia Craiova
  Trimite mesaj proprietarului!
3931 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Caracal 79

Telefon: 0766640934

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 300 RON/PERSOANA

Restaurant Dacia va invita sa petreceti noaptea dintre ani intr-o atmosfera de basm, cu muzica live de calitate, cu cele mai gustoase si variate bucate, focuri de artificii si multe alte surprize

Rezervari: 0766 640 934

--------------------------------------------

Restaurant Dacia va pune la dispozitie o echipa de profesionisti pentru organizarea evenimente importante pentru dumneavoastra.

Restaurantul dispune de o sala mare cu o capacitate de pana la 220 de persoane, eleganta, recent renovata si climatizata. Avand un sistem modular, face posibila si gazduirea unor evenimente mai mici de 220 de persoane, evitand astfel crearea impresiei de spatiu gol. Pentru evenimente mai mici va invitam in sala mica recent renovata.

Avand o indelungata experienta in realizarea de evenimente si petreceri, va asteapta cu drag pentru a va oferi consultanta in realizarea meniului, a programului artistic si decorarea saloanelor.

Scopul nostru este de a crea evenimente de neuitat dimensionate pentru bugetul fiecarui client!