www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Hanul Andritei Craiova6559 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Viitorului nr. 34, Craiova

TELEFON: 0765045265

TELEFON: 0762609144

TELEFON: 0351431056

www.hanulandritei.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Hanul Andriței este o locație premium ce oferă servicii de înaltă calitate în domeniul organizării de evenimente pentru ca tu să te bucuri de cea mai reușită petrecere, fără griji și cu mai mulți bani în buzunar. Ingeniozitatea organizării, amabilitatea și implicarea personalului, atmosfera și grija față de detalii definesc locația noastră.

HANUL ANDRITEI va pune la dispozitie 3 saloane de evenimente:

Le Petite Versailles
Salon în stil american, clasic, boem, dotat cu panouri despărțitoare, acesta se poate adapta spațiului necesar evenimentului dumneavoastra, putând astfel găzdui evenimente de la 60 până la 250 persoane la mese rotunde.

Salonul este dotat cu:

Bar englezesc din lemn masiv, lucrat manual
Proiectoare de lumină deasupra meselor și pe ringul de dans, scenă pentru formație
Pretabil pentru evenimentele mici (botezuri, cununii) și medii
Posibilitatea recepției de bun venit în grădină
Spații amenajate corespunzător pentru fumători

--------------------------------------------------------------------

Adagio Mio Palazzo
Adagio Mio Palazzo este locul in care luxul, rafinamentul si eleganta se imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul a carei amintire va fi memorabila. Cu o capacitate maxima de 400 locuri si o suprafata de 750 mp salonul Adagio Mio Palazzo este locatia ideala pentru evenimente de amploare, si totodata, de clasa.

Salonul dispune de climatizare, intrare si gradina separata, bucatarie proprie complet utilata la cele mai inalte standarde. De asemenea pune la dispozitia clientilor o camera speciala echipata pentru miri si/sau invitati.

Stilul clasic și cel modern se îmbină într-un spațiu amplu, cu design prețios și elemente din epoca lui Michelangelo, în tonuri calde, rafinate. Grădina locaţiei în stil italian, cu o superbă boltă de trandafiri roz pudrat şi multitudinea de flori și plante verzi, oferă o armonie de culori și miresme pe tot parcursul anului, facilitând astfel ședințele foto de la cununiile civile și recepțiile de bun venit organizate afară.

--------------------------------------------------------------------------

Bellagio Ballroom
Cu siguranta cea mai spectaculoasa locatie de 5***** din Craiova! Mai mult decat un cort de evenimente! Ne place luxul, suntem gurmanzi la modul elegant, dar asta ne face sa fim exigenti atunci cand vorbim de evenimente.

Rafinamentul, creativitatea si excelenta se regasesc in meniurile evenimentelor iar gustul se imbina perfect cu esteticul pentru a face din fiecare petrecere un moment cu totul special pentru fiecare client.

Drapajele alb-ivoire, luminile arhitecturale si proiectoarele creeaza o atmosfera de vis … Cu o capacitate de 500 de locuri si o suprafata de 800 mp Bellaggio Ballroom pune la dispozitia clientilor o zona de primire, zona lobby, toalete generoase, canapele, Bride Room (camera miresei), piscina, gradina superba, climatizare, bucatarie proprie total echipata si nu in ultimul rand o servire si o calitate a meniurilor ce ne situeaza in varful restaurantelor din oras!

------------------------------------------------------------------------------

Fiecare locație dispune de grădină proprie dedicată exclusiv invitaților evenimentului dumneavoastra, ce poate fi amenajată după preferință: spații pentru fumat, Photo-Cornere, Lemonade Bar-uri sau baruri de înghețată – momente prielnice pentru a face fotografii și a ciocni un cocktail de bun-venit cu toți invitații, la începutul petrecerii, poate chiar pe acordurile delicate ale unei harpe sau a unui cvartet.

Cele mai importante evenimente din viața ta trebuie sărbătorite așa cum se cuvine. Alege să ai o petrecere de poveste!

Galerie foto