www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Arrogance Ballroom Bals5394 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. George Vasilescu nr.34, Bals

Telefon: 0768588578

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Va doriti ca unul dintre cele mai importante evenimente din viața dumneavoastra să fie unul cu adevărat special și de neuitat, Arrogance Ballroom este locul ideal pentru a face din evenimentul unul de anvergură.

Primul pas spre împlinirea visurilor incepe cu Arrogance Ballroom. Ne dorim să facem parte din amintirea celor mai frumoase momente din viața voastra, iar din acest motiv îți punem la dispoziție o sală elegantă ce garantează înzestrarea evenimentului tău numai cu superlative.

Ne axam pe atenția la detalii, abilitățile organizatorice si puterea de lucru, pentru a mulțumi mirii într-un mod impecabil, iar invitații să aprecieze eleganța, stilul și originalitatea evenimentului.

În lunile următoare vom inaugura un nou salon de evenimente marca Arrogance Ballroom cu o capacitate de peste 400 de persoane, o locație ce va îmbina cu succes elemente moderne, minimaliste si pline de bun gust. Sole by Arrogance Ballroom, căci așa se va numi, va fi amplasat lângă actualul restaurant, într-un cadru liniștit, în armonie cu natura, devenind astfel locația perfectă pentru evenimentul tău.

Galerie foto