www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Hotel Restaurant Emma West Craiova1100 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Calea Severinului, nr. 3B, Craiova

Telefon: 0251480150 / 0351405080

www.hotel-emmawest.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Cauți un restaurant în Craiova pentru a petrece alaturi de familie și/sau prieteni, orice eveniment frumos din viata ta? Îți oferim mai mult de atât, într-un salon recent renovat si cu restaurant propriu.

Restaurantul Emma West cuprinde doua sali destinate evenimentelor, una la parter si una la etaj, cu o capacitate de 200 respectiv 300 de locuri, ring de dans mare pe mijloc, spatiu destinat orchestrei, garderoba, bar si bucatarie complet utilate, grupuri sanitare, instalatie de filtrare si conditionare a aerului, cu aport de aer proaspat, toate intr-un cadru dinamic si elegant.

Restaurantul Emma West este o locatie de evenimente care se remarca prin servicii de calitate, printr-un design deosebit si care ofera eleganta specifica evenimentelor importante ce au loc in viata dumneavoastra : nunti, botezuri, aniversari, banchete, petreceri private, petreceri corporate, business lunch.

Intr-un cadru excelent, imbinam arta culinara cu serviciile de inalta calitate si ne mandrim cu priceperea bucatarilor nostri.

Galerie foto