www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Craiova. Informatii utile despre restaurantele din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Ambasador Center Craiova
  Trimite mesaj proprietarului!
6929 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Pelendava nr.22A

Telefon: 0744646165 /  0766549346

www.restaurantambasadorcraiova.ro

Vezi pagina de Facebook

 

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020!

Pregateste-te pentru O Noapte Magica. Un eveniment Unic. Un Eveniment marca Ambasador Center #Craiova !!!

Ti-am pregatit cadrul si atmosfera, pentru a petrece o noapte magica, cum numai la noi se intampla... si vom sta la povesti, ne vom delecta cu bucate alese, pregatite de Maestrul Petrisor Tanase, vom imortaliza acest moment cu un #selfie, avem si Cabine Foto, avem si bautura aleasa #openbar , servita la discretia ta, la ora 12 noaptea vom inchina o cupa de sampanie aleasa special pentru tine impreuna cu un minunat foc de artificii. Si in tot acest timp, fundalul sonor va fi acaparat de catre :
* Cristian Banateanu Band
* Camelia Balmau
* Cornel Cojocaru
* Ana-maria Stirboiu
* Marina Vlad
* Nina Predescu Official

Profita acum de oferta #Early #Booking pentru a rezerva un loc impreuna cu prietenii si familia,  la cea mai frumoasa petrecere din acest an !
Info si Rezervari : 0744.646.165 | 0721.286.322

--------------------------------------------------------------------------

Organizarea unui eveniment important incepe prin alegerea unui restaurant elegant. Noi va propunem una dintre cele mai frumoase locatii din Craiova, Restaurantul Ambasador Center.

Restaurantul Ambasador Center Craiova va asteapta sa sarbatorim impreuna evenimentele speciale din viata dumneavoastra, fie ca este vorba de nuntii, botezuri, cununii, aniversari sau evenimente corporate si v-am pregatiti 3 saloane avand o capacitate de 200 persoane, 220 persoane si 400 persoane.

Construit in frumosul si elegantul stil baroc Restaurantul Ambasador Center va pune la dispozitie trei saloane de lux, dorind astfel sa ne bucuram impreuna intr-un cadru elegant, avand si posibilitatea de adaptare la preferintele dumneavoastra, atat din punct de vedere al aranjamentelor, cat si al meniului.

Noi ne numim Restaurantul Ambasador Center Craiova – Stil, Comfort , Eleganta, …Seriozitate, Profesionalism. Restul, vine de la sine!