www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Craiova. Informatii utile despre restaurantele din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Noblesse Events Craiova
  Trimite mesaj proprietarului!
4655 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Calea Bucuresti Nr. 54, Craiova

Telefon: 0772 142 652

www.noblesseevents.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


MENIU REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!

PRET MENIU ADULT: 249 LEI
PRET MENIU COPIL: 149 LEI

Va asteptam sa petrecem impreuna Revelion 2019 cu preparate rafinate,  muzica LIVE cu formatie si DJ

Rezervari:0766 234 329

-------------------------------------------------------------------

Restaurantul Noblesse Events este un spatiu elegant, linistit, si relaxant unde arta culinara si serviciile de cea amai buna calitate se imbina perfect pentru a crea atmosfera ideala pentru petrecerea ta.

Locatia se intinde pe o suprafata de 650 mp si poate gazdui evenimente de pana la 220 de persoane. Salonul se poate compartimenta astfel creandu-se un spatiu de dimensiuni mai restranse, ideal pentru organizarea evenimentelor mai mici (botez, petreceri private, etc).

Nunta este ziua voastra de basm pe care noi va ajutam sa o puneti in scena exact asa cum ati visat-o. Echipa noastra de profesionisti iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, astefel incat totul sa iasa exact asa cum ti-ai dorit.

Salonul Noblesse este un spatiu elegant, potrivit pentru reuniuni sociale, oferind mediul perfect pentru evenimentul dumneavoastra. Se pot organiza cocktail-uri, seminarii, training-uri, receptii.

Restaurant Noblesse Events, un cadru rafinat, unde detaliile fac diferenta, un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.