www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant La Rocca Craiova14438 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Brazda lui Novac, nr.54

Telefon: 0753999168

www.restaurantlarocca.ro

Vezi pagina de Facebook

Va asteapta intr-un nou local-Restaurant la Rocca, cu specific romanesc, situat in cartierul Brazda lui Novac, nr 54.

In restaurantul La Rocca, veţi fi serviti cu mancare sanatoasa, gatita prin tehnici moderne si inedite, astfel ca satisfactia clientului va fi intotdeauna pe primul loc, iar fidelitatea dumneavoastra va fi rasplatita.

In salonul cu specific romanesc Odaia de la drum din cadrul Restauratului La Rocca, seara de seara petrecem cu joc si voie buna.

Organizam cele mai elegante si rafinate evenimente pentru ca iubim ceea ce facem, astfel am mărit salonul clasic elegant pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra, avand acum o capacitate de 115 persoane.

La Rocca te surprinde cu cele mai spectaculoase săli de evenimente, create special pentru cei ce iubesc luxul. La Rocca Ballroom te așteaptă cu 2 saloane avand o capacitate de 400 si respectiv 250 de persoane, o grădina de vis si o piscina, toate acestea pentru a-ți organiza o nunta fastuoasa!

Va asteptam restaurantul nostru, sa va fim aproape in momentele importante sau in zilele in care pur si simplu doriti un fel de mancare ceva mai special.

Galerie foto