www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Formatii nunta

Formatii nunta Craiova

Freaks Events prezinta cele mai frumoase dansuri la evenimentul tau!

Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani de zile si un nivel artistic ridicat, certificat prin atestarile nationale si internationale ale dansatorilor si coregrafilor, oferim un spectacol unicat, de o nota distincta.

Vezi detalii

Formatia Select este pregatita oricand sa faca la petrecerile dumneavoastra un spectacol de neuitat.

Cei opt tineri plini de energie, sunt mereu cu chef de distractie si va vor incanta cu programe interactive adunate din toate colturile lumii, programele traditionale romanesti, arabesti, mexicane ce vor fi mereu pe placul publicului.

Vezi detalii

Formația Maestro abordează o gamă largă de genuri muzicale solicitate la evenimente, dintre care amintim: caffe concert, muzică ușoară românească și internațională, folclor, muzică lăutărească și de petrecere sau chiar și ritmuri moderne adaptate cerințelor actuale, astfel încât formația noastră să vă încânte printr-un repertoriu amplu și diversivicat, satisfăcând dorințele și celor mai pretențioși iubitori ai muzicii.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!