www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Craiova. Informatii utile despre restaurantele din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Cazare

Lista unitatilor de cazare.

O gazda primitoare, Hotel Emma Est Craiova este situat  la 5 minute fata de Aeroport si 7 minute de centrul orasului si va ofera 59 de locuri de cazare in camere single, duble sau apartamente.

Unitatea dispune si de un restaurant, locatia ideala pentru evenimentele frumoase din viata dumneavoastra.

Vezi detalii

Pensiunea Belvedere va pune la dispozitie 15 spatii de cazare structurate in camere single, camere double, triple cat si matrimoniale.

In paralel cu serviciile de cazare, pensiunea va ofera si servicii de restaurant, pizza si catering.

Vezi detalii

Situat in centrul orasului Craiova, Hotelul Parc ofera clientilor ce-i calca pragul servicii moderne de cazare si masa.

Hotelul are o capacitate de 86 de locuri in 43 camere, dintre care 10 camere single, 31 camere double si 2 apartamente.

Vezi detalii

Incepand cu luna Aprilie a anului 2015, Casa Dobrescu deschide o a doua unitate de cazare, langa Centura de Nord a orasului Craiova.

Unitatea noastra asigura servicii de cazare pentru grupuri sportive si societati comerciale.

 

Vezi detalii

Sydney Hotel va asteapta sa-i treceti pragul si sa va bucurati de calitatea si profesionalismul serviciilor, de confortul si dotarile moderne.

Hotelul dispune de 36 de camere, respectand urmatoarea structura: 30 camere standard (camere twin), 6 camere executive (camere cu pat matrimonial). Ambele tipuri de camere pot fi inchiriate atat in regim single cat si double. Camerele sunt dotate cu: baie, minibar, telefon, aer conditionat, uscator de par, birou, facilitati de calcat, televiziune prin cablu.

Vezi detalii

Casa Dobrescu este situată în satul Ișalnița - Craiova asigura servicii de cazare pentru societati comerciale si grupuri sportive.

Suntem deschisi, flexibili, acordam atentie fiecarui client!

Vezi detalii

Hotelul Emma West **** situat pe bulevardul principal, langa statia Omv si Hypermarket Real, ofera cazare si servicii hoteliere prin intermediul celor 65 de camere.

Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada/cabina de dus, internet gratuit Wi Fi, telefoane multiline, TV LCD – satelit international, sistem de incalzire a camerei, birou de lucru, uscator de par, halat de baie si papuci de unica folosinta, produse cosmetice, serviciu de menaj zilinc, minibar, seif de valori in camera, room service.

Vezi detalii
7 anunturi afisate!