www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Cazare

Cazare Craiova

Casa Dobrescu este situată în satul Ișalnița - Craiova si asigura servicii de cazare pentru societati comerciale si grupuri sportive la pretul de 90 lei camera cu 3 locuri, tva inclus/ zi. Camerele sunt dotate cu mobilier pal, baie individuala, tv, wireless, apa rece, apa calda, incalzire centralizata, serviciu de curatenie zilnic.

Unitatea noastra oferă parcare privată gratuită.

Deasemea oferim asigurarea celor 3 mese principale in regim de meniul zilei a la carte in restaurantul nostru. Suntem deschisi, flexibili, acordam atentie fiecarui client!

Vezi detalii

Sydney Hotel va asteapta sa-i treceti pragul si sa va bucurati de calitatea si profesionalismul serviciilor, de confortul si dotarile moderne.

Hotelul dispune de 36 de camere, respectand urmatoarea structura: 30 camere standard (camere twin), 6 camere executive (camere cu pat matrimonial). Ambele tipuri de camere pot fi inchiriate atat in regim single cat si double. Camerele sunt dotate cu: baie, minibar, telefon, aer conditionat, uscator de par, birou, facilitati de calcat, televiziune prin cablu.

Vezi detalii

Incepand cu luna Aprilie a anului 2015, Casa Dobrescu deschide o a doua unitate de cazare, langa Centura de Nord a orasului Craiova.

Asa cum ne-am obisnuit deja, tarifele pentru cazare la Casa Dobrescu Centura de Nord, sunt excelente, aici gasind camere cu unul pana la cinci paturi. In total, noua locatie dispune de un numar de 23 de camere, putand caza simultan pana la 67 persoane.

Vezi detalii

Pensiunea Belvedere va pune la dispozitie 15 spatii de cazare structurate in camere single, camere double, triple cat si matrimoniale.

In paralel cu serviciile de cazare, pensiunea va ofera si servicii de restaurant, pizza si catering.

Vezi detalii

Situat in centrul orasului Craiova, Hotelul Parc ofera clientilor ce-i calca pragul servicii moderne de cazare si masa.

Hotelul are o capacitate de 86 de locuri in 43 camere, dintre care 10 camere single, 31 camere double si 2 apartamente.

Vezi detalii
5 anunturi afisate!