www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Baba Novac Craiova9926 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Brazda lui Novac, nr.66

Telefon: 0251552177 / 0751029992

www.restaurantbabanovac.ro

Vezi pagina de Facebook

Restaurantul Baba Novac din Craiova va ofera o gama larga de servicii pentru organizarea evenimentelor: nunti, botezuri, cununii, aniversari, intruniri diverse.

Datorita designului interior si al dotarilor, saloanele restaurantului nostru ofera conditii deosebite atat pentru evenimente de 120 de persoane cat si pentru evenimente de 400 persoane.

Un eveniment special are nevoie de o locatie potrivita. Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila.

Nu omite nici detalii, pentru ca ele ne aduc frumusetea.

Specialistii nostri vor fi alaturi de dvs pe tot parcursul evenimentului cu rabdare, atentie, intelegere si profesionalism pentru a va asigura momente de neuitata.

Restaurantul Baba Novac va asteapta sa-i treceti pragul, si sa petreceti  evenimentele din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.

Galerie foto