www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Craiova. Informatii utile despre restaurantele din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Baba Novac Craiova
  Trimite mesaj proprietarului!
4583 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Brazda lui Novac, nr.66

Telefon: 0251.55.21.77 / 0751.029.992

www.restaurantbabanovac.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE

ORGANIZAM PETRECEREA DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU: 170 RON/PERSOANA

Restaurantul Baba Novac vă așteaptă și în 2019 cu o petrecere de neuitat cu muzică ușoară și populară cu trupa AMIGOS LIVE BAND si STRIPTEASE MASCULIN

Rezervari : 0751 029 992

---------------------------------------------------------------

Restaurantul Baba Novac din Craiova va ofera o gama larga de servicii pentru organizarea evenimentelor: nunti, botezuri, cununii, aniversari, intruniri diverse.

Datorita designului interior si al dotarilor, saloanele restaurantului nostru ofera conditii deosebite atat pentru evenimente de 120 de persoane cat si pentru evenimente de 400 persoane.

Un eveniment special are nevoie de o locatie potrivita. Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila.

Nu omite nici detalii, pentru ca ele ne aduc frumusetea.

Specialistii nostri vor fi alaturi de dvs pe tot parcursul evenimentului cu rabdare, atentie, intelegere si profesionalism pentru a va asigura momente de neuitata.

Restaurantul Baba Novac va asteapta sa-i treceti pragul, si sa petreceti  evenimentele din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.