www.restaurante-craiova.ro
www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Baba Novac Craiova10924 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Brazda lui Novac, nr.66

Telefon: 0251552177 / 0751029992

www.restaurantbabanovac.ro

Vezi pagina de Facebook

Restaurantul Baba Novac din Craiova, Brazda lui Novac, Complex Vechi, este locatia perfecta atunci cand doresti sa organizezi un eveniment, fie el nunta, botez, cununie, zi de nastere, petrecere corporate, petrecere tematica, bal de absolvire sau altele.

Datorita designului interior si dotarilor, saloanele noastre ofera conditii excelente atat pentru evenimente de 120 de persoane cat si pentru evenimente de 400 persoane.

Restaurantul dispune de trei saloane deschise numai pentru evenimente si anume:
* Salonul 1 cu o capacitate maxima de 400 de locuri,
* Salonul 2 cu o capacitate maxima de 150 persoane si
* Salonul 3 cu o capacitate de maxim 120 de persoane.

Cele trei saloane dispun de ventilare si climatizare proiectate pentru a asigura conditii de confort la superlativ, pe masura celui mai important eveniment din viata dumneavoastra. Mesele rotunde si scaunele cu spatar rotund completeaza cu finete nota de eleganta a saloanelor noastre.

Un eveniment special are nevoie de o locatie potrivita. Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila. Nu sarim peste detalii, pentru ca detaliile ne aduc frumusetea.

Bucatarii nostri va pun la dispozitie meniuri variate din bucataria romaneasca si internationala.

Restaurantul Baba Novac va asteapta sa-i treceti pragul, sa petreceti cel mai important eveniment din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.

Specialistii nostri vor fi alaturi de dvs pe tot parcursul evenimentului cu rabdare, atentie, intelegere si profesionalism pentru a va asigura NUNTA PERFECTA.

Salon 1

Salon 2

Salon 3