www.restaurante-craiova.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020 Restaurante Craiova. Informatii utile despre restaurantele din Craiova care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Craiova, locatii evenimente.
Restaurant Baba Novac Craiova
  Trimite mesaj proprietarului!
8510 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Brazda lui Novac, nr.66

Telefon: 0251552177 / 0751029992

www.restaurantbabanovac.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


MENIU PETRECERE ZIUA FEMEII

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA FEMEII PE 7 MARTIE 2020! PRET MENIU - 170 LEI/PERSOANA

Va invitam la petrecerea doamnelor si domnisoarelor, sambata 7 martie, cu un meniu festiv , muzica LIVE asigurata de IONELA ANGHEL POPA si formatia CRISTI POPA si un spectacol de striptease masculin cu MACHO BOYS

Rezervari : 0751 029 993 / 0751 029 992

---------------------------------------------------

Restaurantul Baba Novac din Craiova va ofera o gama larga de servicii pentru organizarea evenimentelor: nunti, botezuri, cununii, aniversari, intruniri diverse.

Datorita designului interior si al dotarilor, saloanele restaurantului nostru ofera conditii deosebite atat pentru evenimente de 120 de persoane cat si pentru evenimente de 400 persoane.

Un eveniment special are nevoie de o locatie potrivita. Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila.

Nu omite nici detalii, pentru ca ele ne aduc frumusetea.

Specialistii nostri vor fi alaturi de dvs pe tot parcursul evenimentului cu rabdare, atentie, intelegere si profesionalism pentru a va asigura momente de neuitata.

Restaurantul Baba Novac va asteapta sa-i treceti pragul, si sa petreceti  evenimentele din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.